opc_loader

Wensenlijst

Betalen
Je kunt bij Stylise op verschillende manieren betalen:

  • iDeal
  • Afterpay (binnenkort beschikbaar)
  • PayPal
  • Bancontant
  • Sofortbanking
  • Meastro
  • Visa

iDeal
ABN AMRO Bank, BNP Paribas, PPRO, Rabobank, SNS Bank en ING. Je doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van je bank. Let op: het is niet mogelijk om zelf vanuit je bank een overschrijving te doen naar Stylise.eu

Meer informatie over iDeal

Afterpay
AfterPay is een online betaalmethode waarmee je jouw online aankopen ná ontvangst kunt betalen. Deze betaalmethode is beschikbaar voor klanten van 18 jaar en ouder. Je betaalt alleen wat je wilt houden, en je hoeft dus niet vooruit te betalen. AfterPay stuurt je een factuur per e-mail met standaard een betalingstermijn van 14 dagen. Handig en veilig! 

Afterpay Verwerkt je persoonsgegevens om de betaling van jouw bestelling af te ronden. Afterpay hanteerd een strikt privacybeleid zoals omschreven in hun privacy statement. Voor vragen kan er natuurlijk contact worden opgenomen met Afterpay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Meer informatie over achteraf betalen met Afterpay

PayPal
PayPal is een handige methode om bestelling snel en kosteloos af te ronden in zowel binnen- als buitenland. Het enige waar jij over hoeft te beschikken is een geldig PayPal account met een gekoppelde betaalkaart. Volg de stappen in de vertrouwde omgeving van PayPal. De bestelling wordt na de betaling direct doorgezet.

Meer informatie over betalen met Paypal.

Bancontact
Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen.

Meer informatie over Bancontact

Sofortbanking
Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard en TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. Sofortbanking is gebaseerd op internetbankieren.

Mastercard
Betalen met een creditcard van Visa of Meastro is bij Stylise mogelijk. Je gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zowel Visa als MasterCard vragen het wachtwoord van jouw creditcard.

RETOURGARANTIE

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

LEVERING

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

BESTE VERKOCHTE ITEMS
109,99 55,00
109,99 40,00
149,99 60,00