opc_loader

Wensenlijst

FAQ - veel gestelde vragen

BESTELLEN

Waar kan ik de status van mijn bestelling vinden?
Je wordt per mail op de hoogte gehouden met de status van je bestelling. Ook in je Stylise account kun je altijd de status van je bestelling zien en je bestelling volgen.

Ik wil mijn bestelling wijzigen, hoe doe ik dat?
Wil je je bestelling wijzigen nadat je al betaald hebt? Neem dan contact op met de klantenservice via het telefoonnummer +31 (6) 13679254 of stuur een mail naar info@stylise.eu
Indien je bestelling al door ons is verzonden, kan deze helaas niet meer gewijzigd worden. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?
Ja, alle prijzen op onze site zijn inclusief 21% BTW.

Ik heb een klacht en/of opmerking, wat moet ik doen?
Mocht je klachten of opmerkingen hebben, dan staan wij je graag te woord. Bel ons op +31 (6) 13679254 of stuur je klacht per e-mail naar info@stylise.eu. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en je klacht in behandeling nemen.

Ben je juist blij met je product of goed geholpen? Heb je verbeterpunten voor onze website? Ook dat horen wij graag! Je bent welkom om te allen tijde een bericht te sturen naar info@stylise.eu waar onze klantenservice voor je klaar zit.

Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling is bevestigd? 
Als je bestelling goed is doorgekomen, ontvang je een bevestiging per e-mail. Je bestelling wordt intern opgepakt door de betreffende afdeling en zij maken jouw bestelling klaar voor verzending. Zodra het pakket is verzonden, ontvang je daar wederom per mail een bevestiging van. Let op: Het kan voorkomen dat de bevestiging e-mail in jouw ongewenste e-mail terecht is gekomen.

Hoe kan ik een kortingscode invoeren?
Het invoeren van een kortingscode kan via de overzichtspagina van ‘de shoppingbag’. Hier zie je, in het scherm, een veld ‘kortingscode’ staan. Vergeet niet om na het invoeren ook op ‘toepassen’ te klikken. Na afronden van de bestelling is het technisch niet meer mogelijk om de korting nog te verwerken.

Komen uitverkochte producten nog binnen?
Het kan voorkomen dat jouw gewenste artikel uitverkocht is. Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer: +31 (6) 13679254 of stuur een mail naar info@stylse.eu . Wellicht kunnen wij het item nabestellen.

Hoe zit het met garantie?
Op alle bestelde producten zit een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

BETALEN

Op welke manier kan ik betalen?
Je kan op dit moment bij ons betalen via iDeal, Creditcard (Visa & Mastercard), SOFORT Banking, Bancontact, PayPal & Afterpay. Mocht je een betaling vanuit het buitenland willen verrichten en/of de gewenste betaalmethode staat er niet bij vermeld, dan verzoeken wij je om contact op te nemen met onze Webcare afdeling via het nummer +31 (6) 13679254 of via info@stylise.eu 

Waar vind ik mijn factuur?
De Factuur ontvang je in de bevestigings e-mail, die direct na de bestelling wordt verstuurd.

Wanneer wordt mijn betaling verwerkt?
Alle iDEAL- en creditcard-betalingen worden vrijwel direct verwerkt.

Is het mogelijk om mijn bestelling achteraf te betalen?
Je hebt bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen via Afterpay.

Kan ik ook in termijnen betalen?
Helaas is in termijnen betalen niet mogelijk. 

Waarom wordt alleen de betaalmethode 'Creditcard' weergegeven?
Als je gebruik maakt van een buitenlands IP-adres kan het zijn dat je alleen creditcard als optie terugziet. Dit omdat de opties iDeal geen mogelijke betaalmethodes zijn voor bestellingen in- en naar het buitenland.

Probeer je vanuit Nederland te betalen maar krijg je niet de gewenste betaalmethode te zien? Dan kan dit worden veroorzaakt doordat je gebruikt maar van een (internationaal) kantoornetwerk. We raden je aan om het in dat geval thuis of buiten het netwerk van je werk te proberen.

VERZENDING

Met welk bedrijf wordt mijn bestelling geleverd?
Stylise werkt samen met het transportbedrijf MyParcel. MyParcel is een bezorgdienst die samenwerkt met PostNL. Bestel je voor 17.00 dan biedt PostNL jouw bestelling  de volgende dag aan.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
Heb je de bezorger gemist? Dat is erg vervelend. Je pakket wordt bij Post afhaalpunt bezorgd, waar jij je pakket kan afhalen. Hierover word je per mail op de hoogte gesteld.

Wat zijn de verzendkosten?
Alle bestellingen boven de €75,- dan is verzending naar Nederland gratis.
Voor bestellingen onder de €75,- geldt in Nederland een gereduceerd vast verzendtarief van €5,95.
Voor alle overige landen gelden verschillende verzendkosten. Bekijk hier het overzicht van de verzendkosten.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Plaats je op werkdagen voor 17.00 een bestelling, dan wordt deze de volgende dag door PostNL bezorgd. 

Hoe laat kan ik mijn pakketje thuis verwachten?
Dat is erg afhankelijk. Je krijgt meestal een tijdsindicatie te zien in de checkout. Het kan natuurlijk voorkomen dat een bestelling eerder of later bezorgd wordt. Dit zijn slechts indicatietijden! 

Kan ik mijn bestelling volgen?
Wanneer jouw pakket onze pand verlaten heeft, ontvang je een trackingnummer per e-mail. Hiermee kun je jouw bestelling volgen.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Je kan tijdens het afrekenen van je bestelling eenvoudig een ander afleveradres opgeven.

Leveren jullie ook in het buitenland?
Op dit moment leveren wij naar alle landen binnen de EU. Bekijk hier het overzicht van landen naar wij bestellingen verzenden.

RETOURNEREN EN RUILEN

Toch niet tevreden met je nieuwe aankoop? Of net niet de juiste maat? Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen van de aankoop af te zien (wettelijk herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen.

Gratis ruilen
Ruilen voor een andere maat of kleur is altijd gratis. Vraag een retourcode aan via onze website of via info@stylise.eu en stuur het artikel retour.

Nadat wij het artikel in de verkeerde maat in goede orde hebben ontvangen hebben, heb je het artikel in de andere maat of kleur binnen 1-2 werkdagen alweer in huis. Stylise betaalt in dit geval de verzendkosten. De (porto-)kosten voor retourzending dien je wel te betalen.

Retourneren en geld terug
Om ervoor te zorgen dat het retourproces probleemloos en efficiënt kan worden uitgevoerd dringen wij erop aan gebruik te maken van onze retourinstructies. De instructies worden standaard meegeleverd bij elke bestelling. 
Mochten deze instructies onverhoopt ontbreken of heb je deze per ongeluk weggegooid, neem dan contact op met ons via +31 (6) 13679254 of via info@stylise.eu  en vraag naar onze retourinstructies. Nadat de artikelen door ons in goede orde zijn ontvangen en geaccepteerd of nadat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

De verzendkosten van uw bestelling worden door Stylise terugbetaald, echter de verzendkosten van het retourneren worden door u de klant voldaan. 

Wettelijk herroepingsrecht – uiterlijk binnen 14 dagen
Wil je een item ruilen of retourneren (de overeenkomst ontbinden)? Dan vragen wij onze klanten dit zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen, na ontvangst van de bestelling aan ons te laten weten.

U kunt dit doen middels het zogenaamde modelformulier voor herroeping.
Dit formulier wordt bij levering in de doos mee verzonden.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact op met ons via +31(6)13679254 of via info@stylise.eu  en vragen naar de geldende retourinstructies.

Het is belangrijk dat je het pakket uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour terugstuurt naar het door Stylise op te geven adres.

Je mag de koopovereenkomst ook op een andere manier ontbinden, bijvoorbeeld telefonisch en/of per e-mail via onze Webcare managers, zolang dit maar duidelijk is. De retourinstructies voor het retour zenden van jouw items vind je altijd bij de bestelling. Mochten deze onverhoopt toch ontbreken of zijn deze kwijtgeraakt? Dan kan je deze terugvinden op onze website of neem hiervoor contact op met ons zodat wij je verder kunnen helpen.

Acceptatie voorwaarden bij retourneren

Wij kunnen alleen het volledige aankoopbedrag vergoeden als je je houdt aan de volgende spelregels:

  • De producten moeten ongedragen zijn. Passen mag natuurlijk wel.
  • De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)
  • De kaartjes mogen niet weggegooid worden of verdwijnen.


Let op! Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.

Gevolgen van waardevermindering bij retourneren
Bij waardevermindering van het geretourneerde item kan door ons worden besloten een deel van, of het gehele bedrag niet te crediteren (terug te storten). Waardevermindering van een item treedt op wanneer bij het retourneren van het item blijkt dat het beschadigd is, duidelijk is dat het item gedragen of gewassen is. 

RETOURGARANTIE

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

LEVERING

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

BESTE VERKOCHTE ITEMS
109,99 55,00
109,99 40,00
149,99 60,00