opc_loader

Wensenlijst

ABOUT US

Hi Beauties!
Stylise is dé online fashion boutique voor al jouw unieke kleding en exclusieve merken. Jij verdient de beste kwaliteit. Daarom kies ik voor eigentijdse kleding en accessoires met bijzondere details en luxueuze materialen. Omdat mode geen grenzen kent, houd ik social media, nationale en internationale trends scherp in de gaten. Zo ben jij altijd op de hoogte van de allerlaatste fashion trends.

Persoonlijk stijladvies
Kan je wel wat stijltips gebruiken? Ik sta elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van  09:30 tot 14:00 uur voor je klaar voor persoonlijk modeadvies. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld twijfelt of die ene broek mooi over je heupen valt.

Jouw fashion boutique sinds 2019
In juli 2019 trok Denise Tomassen haar stoute schoenen aan en opende de online deuren van Stylise. Met een kakelvers diploma in Voeding en Diëtetiek jaagt ze nu alsnog haar passie achterna in trends en mode. Stylise is onplooit in een heuse online fashion boutique vanuit de stelling: ‘Bijzondere items vind je in boetiekjes.’. Vind hier je unieke kleding en accessoires waarmee we vrouwelijkheid, luxe en zelfvertrouwen vieren!

Merken
Wij werken samen met de modehuizen JoshV, Silvian Heach en Jade Twelve. Voor fashion forward accessoires zijn wij partners met Vanessa Mooney en 8 Other Reasons.

Veel shopplezier!

Liefs,

Denise 

RETOURGARANTIE

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

LEVERING

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

BESTE VERKOCHTE ITEMS
109,99 55,00
109,99 40,00
149,99 60,00