opc_loader

Wensenlijst

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn:

  • De retourkosten voor items van de nieuwe collectie zijn gratis (Maak hiervoor gebruik van de meegelverde PostNL adres sticker). 
  • De retourkosten van sale artikelen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.


De retourzending van nieuwe collectie gaat als volgt:

  • Bij je bestelling heb je een herroepingsformulier ontvangen. Geef op het herroepingsformulier aan welke artikelen je retour stuurt en geeft ook de reden van retour aan op het formulier. Het invullen van een retour reden is niet verplicht maar helpt ons om retourzendingen bij ontvangst zo goed mogelijk te kunnen verwerken.
  • Voeg het formulier bij de artikelen in het pakket. Je kunt hiervoor de originele verpakking hergebruiken.
  • Wanneer je via PostNL retourneert, moet de adressticker met de barcode op het pakket zitten, anders kan het pakket niet gescand en (gratis) geretourneerd worden. Geef het pakket af bij een PostNL servicepunt. Bij inlevering van je pakket ontvang je een bevestiging van ontvangst. Bewaar deze goed, dit is je inleverbewijs. Je kan uiteraard ook gebruik maken van een andere vervoerder. De directe kosten voor het terugzenden van de producten zijn dan wel voor je eigen rekening.


De retourzending van Sale artikelen gaat als volgt:

  • Bij je bestelling heb je een retourformulier ontvangen. Geef op het retourformulier aan welke artikelen je retour stuurt en geeft ook de reden van retour aan op het formulier. Het invullen van een retour reden is niet verplicht maar helpt ons om retourzendingen bij ontvangst zo goed mogelijk te kunnen verwerken.
  • Voeg het formulier bij de artikelen in het pakket. Je kunt hiervoor de originele verpakking hergebruiken.
  • Geef het pakket af bij een pakket servicepunt. En stuur jouw retourzending naar: Nachtegaal 19, 3853DM Ermelo

Wanneer krijg jij je geld terug?

Nadat wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen, krijg je binnen 14 dagen na aanmelding het aankoopbedrag van je retour op jouw rekening gestort (verzendkosten worden niet vergoed). De terugbetaling gaat automatisch via de betaalrekening/betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@stylise.eu. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retour adres
Nachtegaal 19
3853DM Ermelo

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice via: info@stylise.eu

RETOURGARANTIE

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

LEVERING

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

BESTE VERKOCHTE ITEMS
109,99 55,00
109,99 40,00
149,99 60,00